I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, May 1, 2011

GRRRRRRR...

:: sick wif all of this ::
BIAR MASA YG TENTUKAN
SEMUANYA K...
(^_^)v

Thursday, April 14, 2011

:: Respon.??? ::

if one day t de sumone yg berkata begini kpd ur boyfriend :


"i peduli apa an..i nak u jugak..break ngan gugurl u uh..."


kamu rasa...apa respon kamu.???

nak pikir positive OR negative ya.??

gurau ke dia?..
serius ke?..
bercakap dgn niat ka?..
mmg hobi dia ke ckp cmtu?..
ohh..mungkin saja2 je kot....


and jikalau kamu tahu yg dia tu ex-gurlfriend kpd pacar kamu satu ketika dlu,

apa agaknya perasaan kamu.???


terus b'prasangka buruk?..
sedey?..
takut?..
tp..perlu ke takut??..
takut pada apa?..
takut kn kehilangan dia?...



Langkah yg terbaik :

- cuba berpikiran positive sehabis boleh...

- selagi xde pape yg ley menggugat kepercayaan antara kamu dgn dia,
 truskn m'percayai dia...

- jgn biarkn sume tuh jadi beban yg besar kt kepala kamu...

- confident pd diri sndiri tu penting...

- HARUSlah b'pikir n percaya yg kamu much2 better than her.!!
much2 better wokeyh!..so, xperlu risau pape...

- JANGAN CEMBURU BUTA.!!



Teruskan OR Tamatkan Riwayatnya Sahaja??


architecture Ooo..architecture~~

saket jugak otak ek lau nak pikirkan mana hala tuju cik aney after ni..
kalau nak teruskan, lame uh....
4 tahun beb...
lama x??lamakan?haa..tulah..kan da ckp td..

ok..cube kita tengok apa yg kita ley dpt lau selama 4 tahun tu kite kerja :

= sure da de keja tetap
= ekonomi da agak kukuh cz da de saving sendiri
= mayb cik aney da de kereta sendiri time uh..
Wow.!!.kereta tu penting beb..zaman sekarang ni lau kita ade keta,sure berderet2 org yg nk kawan ngn kita..cube lau xde, hahaha..sebelah mata pn belum tentu org nk pndang kita..hehe..betul ke?
= yg penting, cik aney da ley tlg parents..ngat ye..kat bawah cik aney ni ade lagi 2 org si gadis yg comel loteh yg masih study..so why not lau cik aney mengalah n support segala jadah tuk sume kos study dorg?
cik aney syg adeq2 kn.??
buleh x cmtu.??hehe
= ok, selain tuh..ley kawen cepat sket an..hahahahaa.!!

Watch Diz Yaww.!! ^_^

Hasil kerahan tulang2 jemari ni sepanjang 3tahun memerah otak belajo architecture ni haa...
tadaaa.!!






























xtually de bnyak lagi..tp i'm not sure mane ilangnya yg lain tuh..
ok, so...what do u think??
should i cntinue my study or sebaliknya?
sama2 lar kite doakan yg terbaik ye..
aminnn~ =)

Monday, March 14, 2011

:: journey with him ::

perasaan bahagia yg sukar untuk d'ungkap kan dengan kata-kata..
cewahh gitu..huhuhu..
hey bulat!!..
kenapa tiap kali jmpe kamu, msti penyakit sawan angau sy terus dtg.?!!
kamu sengaje kan...
haa...kamu manderem sy eh??
...he.he.he...
nyway, thanz sgt2 cz sudi susahkan diri jmpe sy kt pekan koboi nih..
sy t'amatlah menghargainya..
thanz lagi sekali ya bulat!!..
^_^

Sunday, March 6, 2011

untuk anda...


“Jangan terlalu baik, saya akan merindui awak.”

“Jangan terlalu mengambil berat, saya mungkin menyukai awak.”

“Jangan jadi terlalu rapat dengan saya, saya mungkin jatuh hati dengan awak.”

Tuesday, February 15, 2011

:: Sayang Gilak2 ::

"RATUKU" means qurRATU' aini ka??
hehehe..
nyway thanz cho muchie ya dior!!
....ilebiu larh....
^.^

video

Sunday, February 13, 2011

:: immortal memories ::

12022011/2234
akhirnya, HA.HA.HA.!!!.
(ni je yg mmpu aq ucap..)
so, i hope my life getting much2 better..
thanz pd yg berkenaan :
- my boo-lat -
- sue -
- unn -
- afi -
syg banget sama kalian semua!!..<3

tp lagi b'tambah syg pada yg ini..
tadaaa!!!
















:: saya syg bulat saya!! ::